shapeimage_1_34.png

Efter en hel del promenad runt Baker street och en kaffe på Costa Coffee där en av flickorna visste åt vilket håll jag borde gå för att hitta Dorset street, inte Dorset square och inte Dorset close utan ”street” och nummer 49 dessutom. Här ligger Atlas Gallery som ägnar sig åt att visa och sälja fotografi. En fin samling originalbilder av Robert Capa, till salu många av dem med priser runt 40 - 50000 SEK. Mycket var redan sålt vilket verifierar att fotot också är ett hett objekt för samlare och investerare.

Idag blev det bara två fotogallerier, jag skippade British Museum därför att förkylningen håller på att hinna ikapp mig. Jag har feber och käner mig allmänt ömklig. Det andra galleriet var Photgraphers Gallery nära Oxford street. Här var man mitt uppe i utställningsbyte så här blev deras intressanta bookshop huvudnumret.
Nu tillbaka i mitt lilla rum på Imperial College, först thé och cognac och sedan i säng. I morgon skall jag åka till Oxford om jag orkar stå upprätt. Nedan tre bilder från dagen.

P1100536.jpg

P1100540.jpg

P1100542.jpg