Mitt första besök i Umeå sedan flytten till Helsingborg i december 2013 inträffade nu under ”brännbollscupen”, en bra anledning att besöka Umeå. Denna gång också med mycket varmt och vackert väder. Trevligt att få umgås med sina barn och barnbarn likaså. Petters brännbollslag ”Pappa betalar” gjorde bra ifrån sig och är nu seedade, dvs de behöver inte kvalspela” vid nästa års turnering. Trevligt också att få bo hos Victoria och Simon.

Det har hänt mycket i Umeå sedan 2013 och jag passade bl a. på att besöka det nya ”Väven” – kulturhus, bibliotek mm. Vi gjorde också en utflykt till Baggböle och passade på att titta in till Fredrik Vretmans skulptur i mörkret. Den ingår i ”Konstvägen Sju Älvar” som är en 35 mil lång konstutställning. Från Holmsund i öster till Borgafjäll i Södra Lapplandsfjällen i väster. Ett besök med lunch hos några av mina tidigare kollegor på Midgårdsskolan var utomordentligt trevligt. Jag träffade där mina kollegor Cecilia Holm och Amita Blomkvist som arbetar med programmet Estetiska programmets mediedel. En vecka går fort men jag hann med att besöka några andra gamla vänner också.

Under veckan fick jag också mycket kvalificerad hjälp, av Simon, med att göra om den här hemsidan. D v s han gjorde jobbet, vilket blev omfattande och jag hejade på. Nu skall jag fortsättningsvis försöka klara av det hela själv. 

L1120184.jpgL1120243.jpgL1120227.jpgL1120221.jpg