shapeimage_1_62.png

Även detta år blir det Indien & Nepal över jul och nyår. En rätt liten grupp resenärer och jag skall göra en rundresa till Delhi, Agra, (Taj Mahal) Jaipur, Varanasi, vid Ganges och Kathmandu i Nepal. Kändes motigt ett tag men nu när jag inser att det skall bli av känns det bättre. Petter har annonserat att han ändå inte kommer att lämna Oslo under julhelgen, som är kort och han har mycket jobb. Vicki skall åka till sin mormor så why not go to India and have a nice curry?
Hoppas det inte kommer att bli lika kallt som ifjol. Jag kommer i år att gardera med varma sockor, långkalsonger, vantar, tröjor av flera olika slag och tjocklek. På plussidan finns många saker, god indisk mat och många intressanta besök och så givetvis Nepal igen. Kanske kommer jag att återigen få fira julen i ensamhet, det beror på flygbolagets tidtabell. Vi får se hur det går? Inser dock plötsligt att jag sitter och gnäller över ett s.k. ”i-landsproblem”.